alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sportväskor för damer

 
[229]
1 / 5
Sida:av 5

Få med dig all din utrustning med sportväskor för damer

Med adidas rymliga sportväskor för damer får du enkelt med dig all din utrustning för träningen. Den stora kollektionen av damsportväskor gör att du kan välja mellan en mängd olika stilar, modeller och färger. Bär bekvämt med dig även tung utrustning och håll enkelt ordning på dina tillhörigheter med smarta fack och fickor. Du hittar även mindre midjeväskor som är lätta att använda under cykelturen eller löparrundan då du vill hålla händerna fria men behöver ha med dig ett par värdesaker. 

Slitstarka idrottsväskor för damer

adidas idrottsväskor är gjorda i slitstarka material som är tåliga mot fukt och väta. Om du ägnar dig åt simning hittar du bland annat väskor som har särskilda fack som låter fuktiga kläder och handdukar andas och håller dessa borta från resten av dina tillhörigheter i packningen. I flera av adidas sportväskor för damer hittar du även särskilda fack för skor så du slipper smutsa ner dina träningskläder i packningen. Välj bland rymliga duffelväskor som ger dig skydd mot skav även när du bär tung utrustning samt mindre ryggsäckar och gympåsar för lättare packning.

Snygga sportväskor för damer

I kollektionen av adidas sportväskor för damer hittar du en mängd olika modeller. Välj en färggrann gympåse för en enkel och effektiv färgklick till din sportstil. Om du behöver ha med dig tyngre utrustning till gymmet är däremot en duffelväska ett bättre val. Välj bland minimala svarta väskor med vit adidas tryck eller blockfärgad design i neonfärg för en rolig färgklick. Du hittar även praktiska och tidlösa adidas ryggsäckar i kollektionen. Ryggsäckarna kommer med breda och vadderade bärremmar som gör att du bekvämt kan bära med din packning. Med material som andas mot ryggen slipper du dessutom en svettig och fuktig känsla när du bär dessa väskor.