alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Herr · Performance · Jackor

 
[344]
Pris
244 kr - 3 499 kr
2443499
1 / 8
Sida:av 8

Möt dagen i adidas sportjackor för herrar

Jackornas yttermaterial är tillverkat av polyester, nylon och elastan i olika kombinationer och de vadderade jackornas stoppning består av anddun, fjädrar och polyester. Jackorna har många olika smarta funktioner så som hörlurskanal och mediautgångar, tätade sömmar, stadiga muddar, reflexdetaljer, smarta fickor, avtagbara huvor, bärremmar och lager som kan avlägsnas för att reglera värmen. adidas arbetar med återvunnen polyester för att minska utsläpp och spara på jordens resurser. Många gånger rör det sig om plastavfall som samlats in i hav och vattendrag.

adidas herrsportjackor tar dig dit du vill

adidas sportjackor för herrar finns i en rad olika modeller och utföranden. Du väljer själv den typ av jacka som passar dig och din livsstil. Hos oss hittar du korta tunna dunjackor som värmer gott men samtidigt kan göras mycket små så att de tar liten plats i väskan. Vi har långa rockar och parkas, jackor avsedda för löpning och vandring, regnjackor, västar och mycket mer. adidas jackor är perfekta för dig som lever ett aktivt liv och ständigt är på språng. Jackorna är både snygga och praktiska, och de är framtagna för att underlätta för dig som bär dem, du kommer knappt att märka att du bär dem så dra nytta av deras komfort och funktion.

Tvätta din jacka rätt

Hur jackan ska tvättas beror förstås på vilken typ av jacka det är, det är därför av största vikt att tvättråden följs noggrant. När det gäller vadderade herrsportjackor ska de till exempel torktumlas tillsammans med tennisbollar så att stoppningen fördelas jämnt i jackan. Regnjackor bör även de torktumlas efter att ha tvättats då det är torktumlingen som återaktiverar dess regnavvisande funktion. För att din herrsportjacka skall behålla sin unika och välbehövliga funktion gäller det att de tvättas och tas om hand på rätt sätt.