alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

färgglada shorts

 
[14]

Färgglada shorts

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Kläder med adidas legendariska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig adidas-design. Med dessa färgglada shorts kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – färgglada shorts från adidas

Vi har shorts som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken står du i centrum

Med shortskollektioner som Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Du hittar shorts i kollektionerna Trefoil, Graphics och Fakten.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra färgglada shorts från adidas – nu är stunden inne.