alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Röda väskor

 
[17]

Röda väskor sätter färg på vardagen

Rött är verkligen en spännande färg. Vi förknippar den med blod och fara, men även med kärlek och passion. Snacka om starka känslor! Inte konstigt att den passar så oerhört bra till en aktiv livsstil. För den som gillar att träna och vill ha lite av den röda färgens kraft och entusiasm har vi tagit fram riktigt häftiga röda väskor som du kan packa träningskläderna eller skolböckerna i. Vi har både ryggsäckar och duffelväskor i olika röda nyanser så att du kan hitta en modell som funkar för dig. Oavsett om du ska ut och vandra i fjällen, åka bort på en trevlig weekend eller bara sticka bort till gymmet en sväng så har vi en röd väska för dig. Det kan rentav vara en bra idé att ha några olika att växla mellan, eftersom vilken typ av väska du har behov av varierar beroende på vad du ska göra.

Så väljer du din röda väska

Det är lätt att man bara går på utseendet när man väljer väskor. Det är ju ändå det som är det allra roligaste när man är ute och shoppar, oavsett om det är i butik eller online. Men innan du faller för en snygg väska kan det vara smart att fundera på vad du egentligen förväntar dig av din nya väska. Hur många olika fack behöver du? Behöver det finnas plats för en laptop? Är det bara till träningen den ska användas, eller behöver den vara mer mångsidig? Och hur stor behöver den vara? När du funderar över dessa små detaljer kommer det bli lättare att välja den perfekta väskan för dig. Du kommer både spara tid i köpprocessen och göra livet enklare när du väl har fått hem den nya väskan och börjat använda den.