alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Simning

 
[571]
Simning Svart BathrobeSimning Svart Bathrobe

Bathrobe

Simning

Simning Svart Cotton BathrobeSimning Svart Cotton Bathrobe

Cotton Bathrobe

Simning

1 / 12
Sida:av 12

SOM FISKEN I VATTNET MED ADIDAS SIMNING

Oavsett vilken nivå du utövar simsport på kommer du både att se ut och känna dig som ett proffs med simkläder från adidas simning. Alla plagg är utformade att minimera motståndet i vattnet samtidigt som de maximerar din komfort. Är du ute efter att sätta nya rekord, hålla uppe din kondition eller stärka din kropp? Det spelar ingen roll varför du hoppar i vattnet, med badkläder från adidas simning kommer du att maximera din prestation varje gång!

NÅGOT FÖR ALLA

adidas simning är inte bara för utövare av simsport, utan för alla badentusiaster. Med baddräkter, bikinis och badbyxor i alla storlekar, och mängder av modeller, finns något skönt att bada i även för den som bara vill leka eller koppla av en stund. Glöm inte att plocka upp ett par sköna badtofflor så att du inte halkar när du hänger vid poolen eller bränner fötterna i den varma sanden på stranden. Även andra badtillbehör som handdukar, badrockar och simglasögon hittar du här. Kort och gott, ska du av någon anledning ner till vattnet så har du hamnat rätt!

TA HAND OM DINA PLAGG

När du kommer hem från poolen, sjön eller havet är det viktigt att du sköljer ur dina badkläder för att få bort klor, salt eller annat som de kan ta skada av. Häng sedan upp plaggen på tork innan de ska tvättas. När det är dags för tvätt bör du använda skonsamt tvättmedel och skippa sköljmedel för att värna om både kläderna och miljön. Tvätta gärna i låga temperaturer och lufttorka plaggen istället för att torktumla dem. Tar du hand om dina kläder från adidas simning på rätt sätt så håller de i många år.