alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skola · Sweatshirts

 
[3]

Sweatshirts för skolan

En skön sweatshirt är ett måste i alla skolbarns och skolungdomars garderober. Det är en klassiker som aldrig går ur tiden och adidas erbjuder snygga, trendiga modeller att glänsa i. Våra olika storlekar, modeller och färger hjälper dig att hitta sweatshirten som passar dig eller ditt barn bäst.

Egenskaper

Våra tröjor har ribbade muddar och tyg som känns skönt mot huden. Det svettavledande Climalite-materialet gör den även perfekt att träna i. På höst- och vårkanten kan den användas utan jacka och under en jacka för ett extra varmt lager under kalla vinterdagar. Köp dina sweatshirts från adidas på vår officiella webbplats, vi har modellen du letar efter för såväl tjejer som killar, stora som små. Besök oss idag.