alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta bodys

 
[7]
Originals Svart Stage Suit with Swarovski® crystalsOriginals Svart Stage Suit with Swarovski® crystals

Stage Suit with Swarovski® crystals

Originals

Dam Sportswear Svart adidas Sportswear Z.N.E. Short Sleeve BodysuitDam Sportswear Svart adidas Sportswear Z.N.E. Short Sleeve Bodysuit

adidas Sportswear Z.N.E. Short Sleeve Bodysuit

Dam Sportswear

I: petite

Svarta bodies

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Du får en bra grund med bodies från adidas. De följer varje rörelse och ger dig stöd när du tränar. Våra svarta bodies ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – svarta bodies från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra bodies. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar bodies i kollektionerna Clima, adicolor och AOP PACK.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Välj våra svarta bodies från adidas – nu är stunden inne.