alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Badkläder

 
[253]
Classic Length 3-Stripes Swim Shorts
3-Stripes CLX Swim Shorts
3-Stripes Long Sleeve Swim Top
Classic-Length Solid Swim Shorts
3 Bar Logo Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Classic 3-Stripes Swim Trunks
Solid Swim Trunks
Short Length Solid Swim Shorts
Solid Badbyxor
Iconisea Premium Swimsuit
Melting Salt Swimsuit
Solid Small Logo Swimsuit
Classic-Length 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Colorblock 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Mid 3-Stripes Swimsuit
Logo Graphic Swimsuit
Adicolor Classics 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Colorblock Swim Shorts
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Big Logo Swimsuit
3-Stripes Graphic Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit
Short Length Colorblock Swim Shorts
Big Logo Swimsuit
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Badge of Sport Briefs
Classic-Length Solid Swim Shorts
Positivisea 3-Stripes Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Positivisea Swim Long Sleeve Top
Badge of Sport Swimsuit
Classic Length 3-Stripes Swim Shorts
3-Stripes Long Sleeve Swim Top
Big Logo Swimsuit
Colorblock Swim Shorts
3 Bar Logo Swimsuit
Big Bars Logo Swimsuit
3-Stripes CLX Swim Shorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
1 / 6
Sida:av 6

Badkläder för både tävling, träning och häng på stranden

Vare sig du träningssimmar eller hänger på stranden har adidas badkläder i högkvalitativa material. adidas swimwear är designade både för att du ska vara bekväm och kunna prestera på topp. Med lättorkande material med ordentlig stretch håller du dig bekväm hela dagen. Dessutom får du ett hållbart plagg som håller både form och färg. Du kan även hjälpa miljön genom att köpa plagg gjorda av återvunnen polyester för att spara på naturens resurser. I kollektionen hittar du allt från badshorts till bikinis så du kan välja modeller beroende på vilken aktivitet du ska ägna dig åt. Du hittar både plagg för träning och för en härlig dag på stranden.

Välj rätt sport swimwear

Bland kollektionen av sport swimwear hittar du både kläder för tävlingssim och för stranden. För träning hittar du plagg i klorresistenta material med öppning i ryggen för full rörelsefrihet i poolen. Med medelhöga benskärningar får du ett plagg som både sitter ordentligt på plats men även främjar rörelser. För sporter på stranden finns sköna shorts som fungerar både på land och i vattnet. Med lös passform och längre skärning är dessa perfekta för volleyboll och andra strandsporter. Med UVA-skydd inbyggt i materialet håller färgerna längre och bleks inte av solens strålar.

Stilren design

Badkläder från adidas håller både komfort och stil. Här finns något för alla smaker och du kan välja mellan en mängd olika modeller. Här hittar du klassiska adidasloggor och tidlös design med minimalistiska designelement. Bland annat finns baddräkter och shorts med de klassiska 3-Stripes längs med sidorna eller adidas originallogga på bröstet. Du hittar även coola moderna grafiska mönster och starka färger. För barn finns smarta set som innehåller både badkläder och matchande handdukar. Vare sig du föredrar bikinis, lösa eller tighta badshorts eller klassiska baddräkter hittar du alla dessa alternativ i adidas kollektion.