alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

korta shorts dam

 
[6]

Korta shorts för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kläder med adidas ikoniska logotyp har sin självklara plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en distinkt Trefoil-design. Våra korta shorts för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – korta shorts för damer från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra shorts. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som adidas by Stella McCartney, Athletics och Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som CLIMASTORM, AEROREADY och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med shorts inkluderar Response, RDY och Clima. Vi erbjuder shorts i rött, grått, blått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Framtiden börjar idag. Välj våra korta shorts för damer från adidas – nu är stunden inne.