alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas NMD för dam rea

 
[17]
Pris
749 kr - 1 280 kr
7491280
Dam Originals Lila NMD_R1 ShoesDam Originals Lila NMD_R1 Shoes

NMD_R1 Shoes

Dam Originals

Sväv fram i dina adidas NMD för dam på rea

adidas NMD sneakers är den populära skomodellen som får alla du passerar att vända på huvudet. Skorna är otroligt lätta och flexibla tack vare de unika material som används i tillverkningen. Skons ovansida är tillverkade av Primeknit, en lätt typ av mesh som andas och är otroligt flexibel. Detta material sluter sig runt foten i likhet med en strumpa och ger en perfekt passform. Sulan ger bra och pålitlig dämpning tack var en yttersula i gummi och en mellansula i Boost-material. Skorna är inte bara otroligt funktionella och sköna utan också mycket snygga.

Utöka din sneakersgarderob med adidas NMD för dam på outlet

I ett par adidas NDM för dam från vår outlet kommer du alltid vara rätt klädd. Skorna är snyggt strömlinjeformat designade och passar till de flesta typer av outfits. Här har du skon som utan problem tar dig genom dagen, och detta dessutom i en utsökt och personlig stil. Bär dem på arbetet eller på fritiden, valet är helt och hållet ditt. Skorna har en enkel design med unika detaljer som verkligen gör att de sticker ut från mängden. De finns naturligtvis i flera olika utföranden och färgsättningar, så passa på att skaffa dig flera par adidas NMD för dam på rea. Med skor i olika design i skogarderoben kan du välja skor efter humör och outfit.

Sköt om dina sneakers på rätt sätt

I dina adidas NMD för dam på rea kommer du med all säkerhet att hitta på en massa roliga och spännande saker. Se därför till att skorna håller sig fräscha så länge som möjligt genom att ge dem rätt omvårdnad. Innan den första användningen bör du impregnera skorna med en spray som avvisar väta och smuts. Den smuts som ändå samlas på skorna avlägsna enkelt med en hård borste alternativt en fuktig trasa.