alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Yung damskor

 
[14]

Åk tillbaka till 90-talet med våra Yung damskor

Ibland vill man bara drömma sig bort till en tid när allt var lite enklare. När man var tuff för att man hade en kassettbandspelare med hörlurar, TV:n var tjock och löparskorna hade blockpartier i coola färger och tjocka sulor. Våra Yung damskor är perfekta för att skapa just den känslan. De har tagit de allra bästa bitarna från 90-talet och sammanfogat dem med modern teknologi för att skapa skor som ger dig precis rätt känsla på dina löpturer. Matcha gärna med en klassisk träningsoverall för att få till en komplett outfit.

Damskor från Yung Series – så sköna att du inte märker dem

När man väljer löparskor är det oerhört viktigt att köpa ett par som ger rätt stöd och stötdämpning för just löpning. Man kanske kan tycka att alla träningsskor ser likadana ut, men även små skillnader kan vara avgörande för hur din träning går. Våra damskor från Yung Series är riktigt bekväma att springa i, eftersom vi har anpassat dem just för löpning. Allt från deras kraftiga gummisulor som ger god stötdämpning till deras mycket lätta mellansula i EVA-material gör att de skyddar dina fötter och leder mot slitage som kommer av att man sätter ner foten hårt vid löpning.

Glöm inte att ta hand om skorna

Löparskor får ofta vara med om en hel del. De springer genom vattenpölar i stan och lerig terräng i skogen. Och så blir de förhoppningsvis svettiga ofta. Ta hand om dina skor genom att impregnera dem regelbundet och göra rent dem med en skummande skorengöring som torkas av med en mjuk trasa. För att råda bot på svettlukten kan du använda en skodeodorant som sprejas i skorna eller slänga in dem i frysen några timmar. Undvik att tvätta skorna i tvättmaskin bara, så kommer de hålla i många år framöver.