alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

NMD

 
[56]
Med adidas NMD-skor får du den perfekta all-round skon för både urbana miljöer och träning. Lägg till extra energi i dina steg med dessa skors stötdämpande Boost och flexibla sulor.
Originals Svart NMD_G1 SkorOriginals Svart NMD_G1 Skor

NMD_G1 Skor

Originals

Herr Originals Svart NMD_V3Herr Originals Svart NMD_V3

NMD_V3

Herr Originals

1 / 2
Sida:av 2

Utforska världen med NMD

adidas NMD-skor föddes ur minnet av 80-talet. Med härliga retrovibbar kombinerade med den allra senaste teknologin får du skor som fungerar lika bra för träning som till vardags. Här hittar du olika modeller av denna ikoniska sko, anpassade för allt från trail och city till löpning. Oavsett vilken aktivitet du ägnar dig åt kan du handla med gott samvete då flera NMD-modeller är gjorda av återvunna material. Genom att samla upp plast från världens kustremsor och återvinna detta till textil och material bidrar adidas till att minska föroreningen av våra hav.

Skor för alla åldrar

Här hittar du både adidas NMD damskor och herrskor samt modeller för junior. Dessa skor är perfekta för alla åldrar och både för att använda till vardags och i spåret. Med sin snygga retrostil och 3-Stripes längs med sidorna är skon perfekt att matcha med en avslappnad och tuff stil. Skorna har blivit populära inom urbant street-mode tack vare sin komfort och coola retrovibbar. För de allra minsta har skorna uppdaterats med kardborrknäppning för att enkelt kunna tas på och av.