alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pannband och solskärmar

 
[11]
Dam Gym & Träning Svart Fleece-Lined AEROREADY Knit HeadbandDam Gym & Träning Svart Fleece-Lined AEROREADY Knit Headband

Fleece-Lined AEROREADY Knit Headband

Dam Gym & Träning

Pannband och solskärmar för soliga dagar

När solen skiner och det är varmt ute så skyddar du dig enkelt med sköna pannband och solskärmar från adidas. Du slipper dessutom svett i ögonen när du spelar tennis med ett praktiskt tennispannband. Ett sådant pannband är tillverkat i ett stretchigt material som smiter åt perfekt och leder bort fukt. Dessa sportiga accessoarer har snygga detaljer och broderier med adidas Badge of Sport. adidas har ett brett utbud av snygga pannband och solskärmar för dig som älskar att sporta och vara aktiv ute i friska luften.

adidas pannband har smarta funktioner som skyddar mot solen

När du tränar utomhus är det skönt med en snygg skärmmössa med inbyggt UV-skydd på huvudet. Tack vare en smart rem där bak kan du anpassa remmen till en perfekt passform. Materialet är tillverkat i ventilerande mesh och återvunnen polyester och eftersom det är fuktavledande passar de utmärkt för varma dagar i solen. Dessa pannband och solskärmar från adidas passa utmärkt för aktiviteter utomhus då du behöver se bra, till exempel golf eller tennis. En sportig skärm är smidigare än ett par solglasögon när du är ute och springer din löparrunda.

Skydda dig från solens stråkar med adidas tennispannband

Med rätt solskärm på huvudet får du det ultimata skyddet mot solens strålar och banans intensiva hetta. Du känner fläkten när du springer och huvudet får luftas, och samtidigt får ögonen ett bra skydd. Ett svettband som hanterar fukt är bra att ha när du blir svettig och smarta reflexdetaljer gör att du syns när mörkret faller. Du kan också välja en variant med böjd skärm som är speciellt designad för att hantera luftfuktighet. Sedan finns det dessutom pannband för kyligt väder som värmer skönt och håller dig torr och bekväm när du tränar utomhus i låga temperaturer.