alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

bomullsshorts

 
[165]
1 / 4
Sida:av 4

Bomullsshorts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med bomullsshorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra bomullsshorts ger dig stil.

Skapade för kreatörer – bomullsshorts från adidas

Vi säljer bomullsshorts som består av återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du sportar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics, Y-3 eller adidas by Stella McCartney – med adidas-bomullsshorts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet. CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med bomullsshorts inkluderar Tango, Fakten och Essentials. Vi har bomullsshorts i brunt, lila, grönt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Bomullsshorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.