alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skola · Jackor

 
[9]

Jackor för skolan

När hösten kommer smygandes gäller det att klä sig rätt för att slippa förkylningar. Med adidas jackor är det en enkel match att hålla dig varm och skön samtidigt som du ser snygg och moderiktig ut. Vi har jackor för killar och tjejer som passar såväl till skolan som till vardags eller till träningen.

Egenskaper

Bland våra modeller hittar du vattenavvisande jackor liksom jackor i svettavledande Climalite-material som passar utmärkt för träningspasset till exempel. De har även fickor så att du kan förvara småpinaler som nycklar, plånbok och mobil på ett säkert sätt. Jackorna finns i stora och små storlekar för både tjejer och killar. Beställ direkt från vår webbutik på adidas.se eller besök en av våra butiker och hitta jackan som passar din stil och dina behov. Shoppa nu!