alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skolväskor

 
[19]

Skolväskor som underlättar skoldagen

Att ha en ordentlig skolväska som rymmer allt från gympakläderna till datorn gör det lättare att organisera och ta sig igenom skoldagen på ett smidigt sätt. Vi har allt från enkla gympapåsar till större ryggsäckar och duffelväskor, allt beroende på vad ditt specifika behov är för att klara dig genom en dag i skolan. Skolväskor kommer i flera olika färger, stilar och modeller för att du ska hitta en väska som passar din unika sportiga stil. Gör dig redo för en heldag i skolan och kanske ett träningspass efteråt, du bestämmer!

Packa smart i någon av våra collegeväskor

Om du lever ett aktivt liv så vet du hur viktigt det är att ha en väska med flera olika fack så du enkelt kan organisera din fritid från ditt skolarbete. Några av våra skolväskor från adidas kommer med en invändig påse som separerar dina skor och använda kläder från resterande saker. För att underlätta bärandet av dina saker är de flesta av våra bärremmar även justerbara så du enkelt kan anpassa väskan efter dina behov. För att slippa svettas från de vadderade axelremmarna kommer många av våra skolväskor även med meshpaneler som är fuktavledande. Att vara snäll mot andra är något som är viktigt, därför kommer de flesta av våra skolväskor i återvunnet material för att spara på jordens resurser och naturen runt omkring oss.

Håll en balans mellan bra betyg och ett aktivt liv med skolväskor från adidas

Ibland kan det kännas svårt att få bra betyg samtidigt som man försöker ha en aktiv livsstil, därför kan det vara bra att försöka planera så man enkelt kan slänga in ett snabbt träningspass mellan skoldagens slut och läxorna. Att hitta en balans mellan skola och träning är väldigt viktigt för att hitta energi för läxorna. En större väska kan ge dig den där extra platsen för träningskläderna så du enkelt kan njuta av både ditt akademiska och aktiva liv.