alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vinterskor och vinterkängor

 
[177]
Terrex AX4 GORE-TEX Hiking Shoes
Run Falcon 2.0 TR Shoes
Terrex Swift R2 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Free Hiker GTX Hiking Shoes
Terrex Voyager 21 Travel Shoes
Terrex Two BOA® Trail Running Shoes
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Free Hiker GTX Hiking Shoes
GSG-9.7 Boots
Terrex Voyager 21 Travel Shoes
Terrex Boa Hiking Shoes
Terrex Trailmaker Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Winter Mid Boa Hiking Shoes
Terrex AX4 Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 Hiking Shoes
Terrex AX3 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Swift R3 Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex AX4 Primegreen Hiking Shoes
Terrex AX2R Hiking Shoes
Terrex Boa Hiking Shoes
Terrex Voyager 21 Travel Shoes
Terrex Trailmaker GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes
Terrex Free Hiker GTX Hiking Shoes
Terrex Free Hiker Primeblue Hiking Shoes
Terrex Free Hiker Primeblue Hiking Shoes
Terrex Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Swift R2 Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Two Ultra Primeblue Trail Running Shoes
Terrex AX4 Primegreen Hiking Shoes
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Shoes
Terrex Swift R2 Hiking Shoes
Terrex Speed Flow Trail Running Shoes
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Terrex Two Flow Trail Running Shoes
Terrex AX3 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Free Hiker COLD.RDY Hiking Boots
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex AX3 Mid GORE-TEX Hiking Shoes
Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 Hiking Shoes
Terrex Mid GORE-TEX Hiking Shoes
1 / 4
Sida:av 4

Trotsa kylan i vinterskor från adidas

Sulorna är rejäla, tåliga och ger ett bra grepp och bra fotfäste. Mellansulorna är tillverkade av EVA-plast och till det läggs formgjutna inläggssulor för att skapa högsta komfort för dina fötter. EVA-plasten är en ofarlig plast så du kan bära dina skor utan att oroa dig för din egen hälsa eller miljön, och skornas ovandelar är tåliga, slitstarka och vattenavvisande. Skorna har foder som håller dig varm men samtidigt låter fötterna andas. Trots att adidas vinterkängor är rejäla är de lätta och snabba och sinkar inte användaren på något sätt. Vinterskorna stängs med hjälp av snören för att de skall få den där perfekta och nära passformen. Barnkängorna har ofta snabbsnörningsfunktioner av olika slag så barnen enkelt kan ta på sig sina skor på egen hand.

Vinterkängor för stora som små

Hos adidas hittar du vinterskor och kängor för barn, damer och herrar. Alla behöver ett par rejäla vinterkängor för att kunna ta sig an snö, kyla och hala underlag. I ett par bra skor finns det inga hinder utan bara härliga utmaningar att ta sig an. Skorna kan användas som vanliga vinterkängor när du rör dig utomhus under vinterhalvåret, men de tål även tuffare tag än så. I adidas skor kan du vandra i skog och mark, springa, ha kul i pulkabacken och mycket annat.

Vårda dina skor så håller de längre

För att du ska kunna använda dina vinterskor så länge som möjligt och för att de ska behålla sin funktionalitet behöver de lite omvårdnad. Se först och främst till att hålla skorna rena. Avlägsna smuts från hela skon, även under sulan. Läderskor bör impregneras och ibland behöver de även smörjas in så att lädret inte torkar ut. Skor av textilmaterial bör alltid impregneras innan du börjar använda dem och sedan med jämna mellanrum. Impregnering skyddar inte bara mot väta utan även mot smuts.