alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Långa Jackor

 
[1]

Långa jackor med skön streetstil och låg vikt

Här hittar du sköna långa jackor som både värmer och ger stilpoäng – speciellt designade för dig som är dam och över 175 cm eller herr och över 185 cm. När det är riktigt kallt ute behöver du en rejäl och lång jacka och adidas har många alternativ att välja mellan. En modell med dunisolering håller värme effektivt och den vattenavvisande ytan håller ute snö och regn så du kan hålla dig torr. Designen funkar för både stadsliv och landsmiljö, och en dessa jackor är lätta att bära på och går smidigt att packa ner i väskan när du ska ut och resa. Stoppningen består av anddun och fjädrar och fodret är slätväv i hundra procent återvunnen polyester. Långa jackor är snygga och blir ett perfekt tillskott till din personliga streetstil.

En lång adidas jacka blir ett snyggt tillskott till din garderob

Skapa din egna stil med en fin collegejacka. En lång jacka från adidas är unikt skapad för dig som är lång. Om du är lång vet du att det ibland kan vara svårt att hitta storlekar som passar, så adidas har ett brett sortiment med kläder i speciellt designade storlekar så du kan få plaggen att sitta som du vill. De här klassiska modellerna från adidas är sköna att röra sig i och passar utmärkt både för långa promenader i naturen och snabba ärenden på stan.

Praktiska och värmande adidas jackor i unika storlekar

Oavsett hur din dag ser ut behöver du hållbara ytterplagg som du kan lita på i alla väder, även när temperaturerna kryper nedåt. Här kan du hitta snygga adidas jackor som värmer skönt med dunfodring och som tillåter maximal rörelsefrihet. Dessa kläder är speciellt anpassade för damer över 175 cm och herrar som är över 185 cm.