alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Terräng

 
[503]
1 / 11
Sida:av 11

Kläder och skor som passar för cross country

Älskar du precis som vi naturen och cross country? Att springa eller vandra långt borta från civilisationen kan verkligen ge en riktig kick, och det gäller särskilt om man har rätt kläder och skor på sig. Vi erbjuder både vandringskängor och löparskor som passar bra för lite tuffare terräng, men vi har också exempelvis regnjackor och slitstarka vandringsbyxor som skyddar dig från väder och vind. Det bästa är att vi har allt hela familjen behöver, till herr, dam och barn, så att ni kan sticka ut på tur hela familjen. Våra friluftskläder för traillöpning och andra aktiviteter är gjorda på ett sätt som gör att de både är mycket bekväma och tål en hel del.

Välj rätt skor för traillöpning och vandring

Många tänker sig att man lika gärna kan använda sina vanliga löparskor när man ger sig ut i terrängen, men det är bra att tänka på att när vägarna inte är perfekt asfalterade eller ens grusade krävs det betydligt mer av skorna. För det första är det viktigt att de har en grov sula som greppar bra på alla möjliga sorters terräng, även när det är blött ute. Vem vet, du kanske behöver kliva upp på både stock och sten och då är det viktigt att du inte halkar och slår dig. Det är även viktigt att kängorna ger dina fötter lite extra stabilitet så du inte stukar fötterna när underlaget är ojämnt. Vintertid kan det så klart behövas extra foder i kängorna så du inte fryser när du är ute och vandrar cross country. Slutligen är det också viktigt att kängorna tål vatten bra. De flesta av våra modeller för både barn och vuxna är praktiska eftersom de inte släpper in något vatten, men samtidigt släpper ut mikroskopiska droppar från fotsvett så du inte blir blöt om fötterna.