alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ungdomskläder

 
[863]
adidas kläder för ungdom består av allt från trendiga livsstilskollektioner till träningsplagg framtagna för att utöva deras favoritsport. Med adidas ungdomskläder kan din ungdom nå sin fulla potential i såväl löparspåret som på stan.

Sportiga ungdomskläder för både träning och vardag

Oavsett om det kommer till träning eller vardag hittar du snygga och bekväma ungdomskläder hos adidas. Med både trendig stil och tidlösa designdetaljer passar dessa plagg säsong efter säsong och ger ungdomarna en fräsch stil samtidigt som kläderna håller högsta komfort. Välj bland en stor kollektion av allt från mysiga hoodies och mjukisbyxor till snygga grafiska t-shirts och stilrena toppar. Du hittar även klassiska plagg som adidas tracksuits i juniorstorlekar. Mixa och matcha för en varierad garderob som funkar året om.

Kläder för ungdomar som ger både komfort och prestationsförmåga

Precis som adidas vuxenkollektion är plaggen från ungdomskläder skapade med högsta kvalitet och teknologi. Här hittar du material som låter ungdomarna prestera på topp när det kommer till träning. För svettiga pass hittar du material som leder bort fukt och svett från huden för att undvika svettfläckar men även för att hålla högsta komfort. Du hittar även plagg med ventilerande material och paneler för att ungdomarna ska hålla sig bekväma, och för mysiga dagar eller bekväma skolplagg finns bland annat basplagg som hoodies och mjukisbyxor. I kollektionen av ungdomskläder kan barnen även välja bland en mängd coola t-shirts både i klassisk adidasdesign och med nya grafiska mönster.

Mixa och matcha för både praktisk och snygg stil

Plaggen från adidas kollektion av ungdomskläder går bra att mixa och matcha. Välj en snygg t-shirt med fräsch adidastryck till ett par svarta shorts för en somrig stil som ger full rörelsefrihet. För kyliga höstdagar passar det utmärkt med en mysig huvtröja kombinerad med sköna och justerbara mjukisbyxor. För träningen hittar du snygga tracksuits som kan bäras över tights och toppar för att kunna tas på och av över träningskläderna under uppvärmning och träning. Med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes och adidasloggan får ungdomarna en tidlös sportstil.