alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Utrustning

 
[64]
Gym & Träning Svart HantlarGym & Träning Svart Hantlar

Hantlar

Gym & Träning

Gym & Träning Svart HantlarGym & Träning Svart Hantlar

Hantlar

Gym & Träning

1 / 2
Sida:av 2

Jaga drömresultatet med hållbar utrustning från adidas

Utrustning framtaget specifikt för allting träningsrelaterat hjälper dig att få ut det där lilla extra från gympasset eller löpturen. I sortimentet av träningsutrustning från adidas hittar du allt från bekväma knäskydd formade efter knäts konturer, landhockeyklubbor framtagna för dribbling och långa skott, till greppande tejp gjort av sämskskinn och polyuretan. Accessoarer kommer dessutom i mängder av roliga färgval. Vad sägs om sportiga träningsvikter för fot- eller handled i klassisk svart färg, eller en bärrem för din yogamatta i en grönaktig Aero Green-färg. Alla tillbehör är dessutom framtagna med starkt, stryktåligt material vilket resulterar i extra lång hållbarhetstid.

Utrustning som underlättar resan till och från gymmet

Utbudet av träningsutrustning är minst sagt varierat. För dig som behöver extra skydd för knäna finns vadderade knäskydd av slitstarkt minnesskum i både svart och vit färg. Behöver du en smidig och lätt bärrem som håller yogamattan på plats till och från yogapasset, hittas one-size-remmar i enkel design som kan justeras och passar alla typer av mattor. Om en väska föredras finns fodrade mattväskor som dessutom har en separat ficka med dragkedja för viktiga tillbehör som plånbok, mobil eller gymkort.

Ta din träning till nya höjder

Att träna med extra skydd eller tillbehör framtagna för aktivitet kan ge din träning en skjuts i rätt riktning. Grepptejp för landhockeyklubbor hjälper dig att behålla kontrollen under tuffa hörndueller eller vid snabba vändningar. Skydd för armbåge eller knä både motverkar och minskar risken för nya skador avsevärt. I adidas utbud av utrustning för träning hittar du även lätta vikter med individuell passform som enkelt går att justera. Så vare sig du letar efter alternativ för resan till och från gymmet eller efter tillbehör som tar träningen till nästa nivå, hittar du det i adidas stora och varierade utbud av träningsutrustning.