alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vit bomberjacka

 
[2]
Herr Sportswear Vit VRCT Oversize JacketHerr Sportswear Vit VRCT Oversize Jacket

VRCT Oversize Jacket

Herr Sportswear

Vita bomberjackor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Bomberjackor från adidas sitter perfekt och är ett oumbärligt lagerplagg. Våra vita bomberjackor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – vita bomberjackor från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra bomberjackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics – med adidas-bomberjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. VRCT och Must Haves är våra mest välkända kollektioner med bomberjackor.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med vita bomberjackor från adidas.