alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Yung Series

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Yung-skor

adidas Yung-skor hämtar sin inspiration från 90-talet och millennieskiftet men har en stark nytänkande anda som blickar framåt mot nya trender. Skon har en djärv silhuett men är även starkt fokuserad på komfort. Skor från adidas Yung-serie passar för löparrundan såväl som för vardagsanvändning för att höja modenivån på din look. Skorna kommer i både minimalistiska monokroma färgskalor eller med färggranna block i neon. Lägg till ett par skor från adidas Yung-serie för en excentrisk stil med rebellisk anda. Skorna finns både för barn och vuxna.

adidas Originals Yung

adidas Originals Yung är en retroinspirerad sko med sportig stil. Klassikern adidas Yung 96 har en bas i mesh med lager av nubuck och läder för snygg och modern textur där den klumpiga silhuetten direkt fångar uppskattande blickar. Signaturstilen med 3-Stripes längs med sidan och Trefoil-loggan på plösen går igen även i nya versioner av adidas Yung-skor. Med Torsion System får foten stabilitet och den kraftiga yttersulan ger bra grepp på underlaget. Skon kommer i både lekfulla färger och monokroma färgskalor.

Geometrisk design och retronostalgi

Bland adidas Yung-skor hittar du modellen adidas Yung-1 som har en kreativ tolkning av 90-talsstilen. Skon kommer i färgpaletter inspirerade av 90-talet och har en lager-på-lager textur i nubuck och läder. Längs med sidorna ser du de klassiska 3-Stripes och den oversizade plösen har en adidas Trefoil-logga. Inspirerade av en klassisk löparsko har skon bekväm stabilitet och en greppande sula för att du ska kunna ta dig fram på olika underlag.

90-talsstil med modern teknologi

Bland skor från adidas Yung-serie hittar du den excentriska stilen på adidas FYW S-97. Skon är en löparsko i klumpig modell med vågiga linjer och klara färger. Stötdämpningen FYW skapades för att bevara fotens naturliga rörelser och partierna i mesh ger ventilation så att fötterna kan andas. Med sula och ovandel i samma färg får du en unik stil med mycket attityd.