alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Yung 96

 
[3]

Åk tillbaka till 90-talet med adidas Yung 96

Längtar du tillbaka till en mer okomplicerad tid? I så fall är adidas Yung 96 skorna för dig. Dessa skor är inspirerade av 90-talets häftiga, men ändå klassiska skostil. Kul material som mesh och mocka blandas friskt i kombination med pigga färger som får oss att minnas tillbaka. Dessa sneakers är såklart inte bara snygga, utan de är också riktigt sköna att glida omkring i oavsett om du ska sticka och träna eller är på väg till skolan eller jobbet. Den sköna mellansulan i EVA-material gör att både dina fötter och resten av kroppen inte slits och får dig att känna som att du svävar på moln.

Så matchar du Yung för en häftig outfit

Dessa skor tar plats, och de skäms inte för det. Eftersom de är så häftiga kan det vara en bra idé att använda kläder som låter skorna glänsa lite extra. Om du vill dra allas blickar till skorna, satsa på svarta byxor och en topp som har samma färgkombinationer som själva skorna har. Det är det bästa sättet att få din outfit att verkligen kännas genomtänkt. Det funkar så klart även med jeans, allt beror på vad det är du har på agendan under dagen. Skorna från Yung Series fångar visserligen blicken, men de är lättare att matcha än man kanske tänker sig.

Tänk på att välja rätt skor för rätt aktivitet

Skorna i denna serie är främst sneakers, vilket betyder att de är vardagsskor som passar bra att gå och cykla i. Men om du är ute efter en löparsko är det bättre att leta efter en modell som har anpassad stötdämpning för löpning. Dessa skor passar bäst att springa till bussen med, men inte för någon längre runda, men om du älskar att promenera samtidigt som du ser trendig ut är de det perfekta valet.