alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hållbart mode

 
[10825]

Hållbart mode för planeten och dig

Det är så lätt att ta saker för givna, och det konstigaste är att det som vi allra oftast tar för givet är sådant som är nödvändigt för att vi ska kunna leva. Luften vi andas och vattnet vi dricker finns där varje dag, och ändå glömmer vi bort hur värdefulla de faktiskt är. Tyvärr går många ännu längre och inte bara tar vår planet för given, utan till och med nonchalerar den för egen vinning. Vi på adidas tänker inte vara del av det tänket. Vi tänker tvärtom jobba i helt motsatta riktningen med hållbart mode, för att skapa kläder som inte bara är bra för våra kunder, utan även för vår planet. Visst, det är en utmaning och det kräver att man tänker i nya banor, men det gör vi gärna. Vi strävar efter att förändra vårt helhetstänk och använder oss av återvunna material och hållbart odlad bomull.

adidas hållbarhet för plagg du kan vara stolt över

Det finns så klart många olika miljöproblem mänskligheten behöver ta itu med och som både hotar människor, djur och växter. Men något som vi brinner lite extra för är att minska plasten i haven. adidas hållbarhet inriktar sig mycket på att ta till vara på plast från havet och omvandla den till återvunnen polyester. Man skulle kunna tro att materialet man får fram skulle hålla lägre kvalitet än andra, men faktum är att hade ingen sagt till dig att plaggen var gjorda av återvunnen plast hade du aldrig kunnat gissa det! Även till plagg som behöver vara svalkande och effektivt transportera bort fukt fungerar polyestern utmärkt. Det blir ett mångsidigt material som vi verkligen kan använda till det mesta, samtidigt som det känns bra i samvetet att veta att vi räddat några fiskar på köpet!