alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Hållbara kläder

 
[5678]
Pris
99 kr - 3 799 kr
993799

Med hållbara kläder kommer du närmare naturen

Att välja hållbara plagg som stämmer mer in på vad som är bra för naturen så gör du ett val som inte bara förbättrar din egen unika klädstil, men även gör livet lite bättre för resten av planeten. Du gör något som inte bara gynnar dig själv men som även har potential att ge något tillbaka där det verkligen räknas. Från adidas kan du nu ta chansen och göra ett bättre val, utan att behöva byta bort något. Du kan få stil, funktion, och en hållbar livsstil med klädesplagg som blivit tillverkade på ett mer hållbart sätt. 

Kvaliteten bakom dessa hållbara plagg

Med hållbara kläder från adidas får du något som inte bara testats för att ha minimal påverkan på våra gemensamma resurser och vår planet, men också kläder som kvalitetstestats så du aldrig får något mindre än det bästa. Tygmaterialet på dessa hållbara kläder är helt återvunnet,  du kan till exempel få en sports jacket som är av hundra procent återvunnen polyester. Detta gör att mindre material måste användas samtidigt som du får samma behagliga mjukhet som du skulle få av vanligt polyestermaterial som inte återanvänts. Det är en win-win situation för både dig, plaggets funktion men viktigast av allt, för planeten. 

Kombinera dina hållbara kläder med en hoodie

Med en hoodie från adidas kan du fortsätta din hållbarhetsstil med hållbara kläder som värmer och samtidigt värnar om din unika stil för att ha på dig plagg som du själv känner dig komfortabel i. Med en hoodie från adidas får du ett slitstarkt material där du kan använda plagget till de allra flesta användningsområden, som träning, skidsemestern, eller bara för hemmabruk helt enkelt. Valet är ditt och det är också valfriheten som är bland de viktiga elementen för dig och din livsstil.