adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Athletics · ID

 
[73]
1 / 2
Sida:av 2

adidas athletics ID

adidas athletics ID består av plagg som är framtagna för atleter men som kan stylas till vardagen. Här hittar du basplagg i sportig stil som låter dig uttrycka din sportstil även utanför träningen. adidas athletics ID har klassiska designelement i ny tappning. Bland annat ser du adidas 3-Stripes längs med sidan på byxor men även som en egen symbol. Plaggen har även förstorade adidas Badge of Sport-logga i diskret färgskiftande effekt. Klä dig i en modern sportstil som har skön komfort och tillåter rörelser.

T-shirts och linnen

Shoppa lediga t-shirts och linnen för både träning och avkoppling. T-shirts och linnen från adidas athletic ID har lös passform och är lätta att dra på och av för en avslappnad stil. Med förstorade adidas Badge of Sport på rygg eller bröst får du en modern version av en klassisk look. Loggan har samma färg som materialet med en lätt färgskiftning för en diskret och ledig stil som fortfarande följer adidas tidlösa sportstil.

ID Stadium för återhämtning efter träning

Huvtröjor från adidas ID Stadium-kollektion är anpassade för återhämtning efter träningen. Träna intensivt och vila intensivt genom att dra på dig den bekväma huvtröjan som låter dig slappna av efter passet. adidas ID Stadium hoodies är gjorda i mjukt material med ledig passform. adidas ID Stadium har även byxor och shorts i mjuka material som är bekväma att dra på efter träningspasset och som passar för vardagsbruk.

Klassiker i modern tappning

Klassiska silhuetter som träningsjackor och byxor har uppdaterats i nya material och texturer. Bland adidas athletics ID hittar du bland annat avsmalnande passform på de klassiska träningsbyxorna samt ribbade elastiska paneler på byxornas baksida för ökad passform. De klassiska 3-Stripes längs med ärmar och ben förstärker den autentiska adidas-stilen. Den klassiska träningsjackan har uppdaterats i en stickad version vars olika stickstrukturer ger dig rörelsefrihet.