alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badmössor

 
[5]
Pris
89 kr - 179 kr
89179
Simning Svart adidas coated fabric BadmössaSimning Svart adidas coated fabric Badmössa

adidas coated fabric Badmössa

Simning

Badmössor för ökad prestation under simträningen

adidas har en stor kollektion av badmössor som låter dig prestera på topp under simträningen. adidas design har alltid din prestation i fokus och våra produkter låter dig slå dina rekord och optimera din träning. Med adidas badmössor får du bekväma badmössor som säkert sitter på plats under träningen. Med en badmössa undviker du onödig distraktion och kan fokusera fullt på din träning eller din matchprestation. Med högteknologiska designlösningar och kvalitativa material kan du räkna med att både komfort och funktion håller högsta nivå. 

Badmössor som låter dig slå nya personrekord

Bland adidas badmössor hittar du produkter i slitstarkt silikon som säkert sitter på plats på huvudet gång efter gång. Materialet har en bekväm passform som gör att du håller komforten under passet utan att badmössan känns för lös eller för tight. Med det säkra greppet kan du räkna med att den sitter kvar och inte töjs ut efter att tagits på och av en mängd gånger. adidas badmössor kommer i flera olika färger och design. Välj en klassisk svart med adidas 3-Stripes längs med sidan för en tidlös stil eller stick ut med klara färger som rött eller blått. Du hittar även spännande grafiska mönster för en unik träningsstil. 

Stor kollektion av badmössor och andra tillbehör för simning

Hos adidas hittar du inte bara en stor kollektion av badmössor men även en mängd andra tillbehör och träningsutrustning för simning. Du hittar bland annat badkläder som är särskilt gjorda för träningssim och tävlingssim. Dessa är gjorda i klorresistenta material som låter plagget vara hållbart. Dessutom har de skärningar som ger dig full rörelsefrihet och minimal friktion i vattnet. Bland kollektionen finns även simglasögon med säker passform som sitter åt ordentligt och håller vatten från ögonen. Missa inte heller de smarta badväskorna som låter blöta badkläder luftas för att torka på det mest skonsamma sätt.