alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Beige NMD

 
[3]

Fokusera på framtiden med beigea NMD-skor från adidas

NMD adidas lanserades 2015 och ända sedan dag ett har de varit en favorit från adidas. Beige NMD är en kollektion fylld av innovativa sneakers och löparskor. De är utrustade med moderna och högteknologiska funktioner och en fjädrande stötdämpning som gör att skorna är sköna att både springa och gå i. Den responsiva mellansulan med Boost ger ny energi för varje steg du tar. Dessa sneakers förenar stil och komfort på ett oslagbart sätt, och de har en lätt ovandel i mesh som är designad för att låta fötterna andas ordentligt. adidas beigea NMD-skor är designade med en snygg 80-talsstil och den klassiska NMD-skon är den med inbyggda pluggar i mellansulan. NMD sneakers har en unik, futuristisk siluett och en textilovandel med halvgenomskinliga detaljer, och skorna knyts enkelt med snören på ovansidan. NMD handlar om evolution och att fokusera på framtiden. Häng på du också och upptäck nytänkande skor för den digitala världen.

Få en futuristisk och självsäker look med beigea NMD sneakers

Med beigea NMD-skor får du en stilren och sofistikerad look, samtidigt som skorna osar attityd och självförtroende. Beigea NMD-skor kan kännas igen på de kännetecknande pluggarna i mellansulan och den futuristiska looken. I grund och botten är dessa sneakers anpassade för löpning och intensiv träning, men det finns inget som säger att man inte skulle kunna bära dem till vardags. Tvärtom så är NMD sneakers ett mycket bra val för dig som har en aktiv vardag och vill ha ett par pålitliga skor som bär dig från tidig morgon till sen kväll. Eftersom skorna har en stötdämpning med Boost innebär det att du får massvis med energi och komfort i varje steg och du kan känna dig bekväm hela dagen. I denna kollektion hittar du beige i alltifrån rosa färgtoner till tufft kamouflagemönster.