alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Träningsshorts för dam

 
[56]
1 / 2
Sida:av 2

adidas damträningsshorts som hjälper dig att variera träningen

Att ha ett par damträningsshorts som tillåter dig att klara av alla träningspass är viktigt, speciellt om du gillar att variera din träning. Vi har tillverkat träningsshorts för damer som kommer i längre men även kortare modeller, olika färger, mönster samt material. För att dina damträningsshorts ska kunna anpassas efter dina behov kommer de flesta med en elastisk midja med dragsko. När du springer tidigt på morgonen eller senare på kvällen behövs reflexer så du kan synas i mörkret, därför kommer några av våra damträningsshorts med reflexdetaljer. Sluta med alla dåliga ursäkter och ta dig an det där träningspasset du tänkte skjuta på.

Gymshorts för damer håller dig sval under det intensiva träningspasset

Damgymshorts hjälper dig att hålla dig sval och torr genom hela träningspasset tillsammans med speciellt framtagna material, bland annat AEROREADY som hjälper till att absorbera fukt. Dessutom har vi inkluderat meshinfällningar som är placerade på ställen där man ofta svettas lite mer så shortsen kan andas. Det finns inget jobbigare än att behöva tänka på att dina gymshorts envisas med att glida ner medan du försöker fokusera på ditt träningspass. Därför har vi skapat träningsshorts för damer som är konstruerade för att sitta ordentligt när du gör allt från yoga till HIIT och allt däremellan. Vissa föredrar när midjan på shortsen är lite högre då det känns bättre när det är dags att göra knäböj och olika yogaposer, medan andra föredrar shorts med kortare midja då de känner sig överhettade när de är högre. Du bestämmer vad som passar dig bäst. Vissa kommer även med en innerbyxa som hjälper shortsen att sitta på plats under dina hopp och utfall. Det är dags att sluta bli distraherad och fokusera på träningen istället för ursäkterna, ditt nya personrekord väntar runt hörnet.