alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Gråa NMD

 
[14]

Arkivinspirerade gråa NMD för lätta steg

För designen av NMD har adidas hämtat inspiration från arkiven. Med sin strumpliknande konstruktion får du en bekväm och åtsittande passform som ger dig flexibla och bekväma steg. Trots den lätta sulan har de gråa NMD Boost i mellansulan som ger dig extra energi och stötdämpning, perfekt när du är på språng. Med denna 80-tals nostalgiska känsla får du en snygg retrolook samtidigt som du får optimal komfort för både träning och vardag. I kollektionen av gråa NMD hittar du flera olika modeller och designer att välja mellan. Trots arkivinspiration är gråa NMD fokuserade på framtiden med högteknologiska material och smart design.

Gråa adidas NMD för högsta möjliga komfort

Gråa NMD är gjorda för stadens gator och ger dig komfort under hela dagen. Den responsiva mellansulan i Boost gör att du kan hålla dig på fötterna under långa perioder, även på stadens hårda underlag. Den stickade ovandelen i Primeknit ger dig perfekt passform medan detta högteknologiska material även låter fötterna andas tack vare skön ventilation. Trots detta textilmaterial är Primeknit väderskyddande så du kan använda skorna i alla väder. Med gråa NMD får du sköna skor för både träning och vardagsaktiviteter. 

Gråa NMD för sportig stil

I kollektionen av adidas gråa NMD hittar du flera olika modeller att välja mellan. Här hittar du helgråa skor med kontrasterande pastellfärger på 3-Stripes och hälkappa, men även tuffa mönstrade skor och moderna blockfärger. Matcha dina adidas gråa NMD med adidas sportstrumpor för att få så bra passform som möjligt i träningsskorna. Du får även maximal komfort med adidas strumpor som är både stödjande och ventilerande. I adidas kollektion hittar du även träningskläder som fungerar lika väl till träning som till vardag på stan. Med adidas gråa NMD får du en sportig retrolook med optimal komfort.