alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

gulf t-shirts

 
[4]

T-shirts för golf

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att du behöver förlora dynamiken. I golf tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de tuffaste kamperna kan materialen och passformen vara avgörande. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. T-shirts från adidas passar perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Alla T-shirts för golf från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – T-shirts för golf från adidas

Vi har T-shirts som har tillverkats med bomull och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics eller TERREX – med adidas-T-shirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan lita på under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar T-shirts i kollektionerna Essentials, RDY och Clima. Våra T-shirts är tillgängliga i silverfärg, vinrött, brunt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Visa din alldeles personliga stil med T-shirts för golf från adidas.