alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

regnbågskläder

 
[3]

Regnbågskläder

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd regnbågskläder från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa regnbågskläder kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – regnbågskläder från adidas

Våra regnbågskläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med regnbågskläder från märken som Performance och Originals. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med regnbågskläder inkluderar Supernova, Clima och Graphics. Våra regnbågskläder finns i grått och flerfärg.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för herrar. Regnbågskläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.