alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tröjklänning

 
[9]
Dam Sportswear Blå adidas Sportswear Marimekko Fleece DressDam Sportswear Blå adidas Sportswear Marimekko Fleece Dress

adidas Sportswear Marimekko Fleece Dress

Dam Sportswear

Dam Originals Svart Long Sleeve DressDam Originals Svart Long Sleeve Dress

Long Sleeve Dress

Dam Originals

I: plus size

Tröjklänningar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Du vet vad du vill ha. Du hittar ett stort utbud av unika tröjklänningar hos adidas. Våra tröjklänningar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – tröjklänningar från adidas

Våra tröjklänningar är tillverkade av bomull och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med tröjklänningarskollektioner som Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Fakten, Trefoil och Bellista är våra mest välkända kollektioner med tröjklänningar. Våra tröjklänningar är tillgängliga i blått och orange.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Visa din alldeles egna stil med tröjklänningar från adidas.