alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Klockor

 
[35]

Smarta klockor för både tidtagning och stil

Bland adidas klockor kan du välja på nytänkande design och klassisk formgivning. Den stora kollektionen av klockor innehåller oväntade material med teknologiska detaljer som hjälper dig både prestera bättre under din träning och att hålla tiden i alla lägen. Här finns både retroklockor och klockor med futuristisk utformning. Du hittar produkter i tåliga material som rostfritt stål, härdad mineralkristall och vattentåligt silikon. Med armband i silikon får du ur med vattentäthet på upp till 50 meters djup, och med en analog urtavla får du en klassisk design med tidlös, om en tidtagande, känsla. Om du söker en klocka som har en mer funktionell användning finns flera digitala versioner där tidtagning, stoppur och kalender ingår som funktioner.

Välj en klocka som passar din rutin

Välj adidas-klocka utifrån din livsstil för att få så mycket användning som möjligt av produkten. Om din träning består av löprundor är ett ur med tidtagning och stoppursfunktion att rekommendera. På så vis behöver du inte ta med dig mobilen när du springer utan kan lättare ta tid med ett lätt armbandsur. Om du endast söker en produkt för att hålla koll på tiden och föredrar något som är tåligt och lätt är ett vattentätt analogt ur med silikonarmband perfekt då det både är vattentåligt och knappt känns av på handleden.

Rätt stil för din look

Klockor ur adidas kollektion kommer i en mängd olika stilar. För en avskalad och minimalistisk stil hittar du ur i monokroma modeller med enkla analoga urtavlor. Dessa kommer i neonfärgade nyanser för en cool färgklick som livar upp din outfit. Matcha med en monoton färgskala för att riktigt dra blickarna till den färggranna accessoaren. För en stilren och sofistikerad stil finns retroklockor med digitala urtavlor och band i rostfritt stål. Dessa är inspirerade av adidas rika arv av 70-talsdesign som passar bra till en sportig retro-outfit. Matcha med krispiga tennisplagg och klassiska tennisskor för en riktig 70-talsstil.