alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

färgglada leggings

 
[12]

Färgglada leggings

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Kläder med adidas legendariska logotyp är en integrerad del av sportvärlden och inom streetmodet. Våra leggings har en otvetydig 3-stripes-design. Alla färgglada leggings från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – färgglada leggings från adidas

Vi säljer leggings som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med leggingskollektioner som Originals och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Du hittar leggings i kollektionerna Clima och Graphics.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra färgglada leggings från adidas – nu är stunden inne.