alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda shorts

 
[42]

Röda shorts

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil kombinerad med unika material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Alla röda shorts från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – röda shorts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra shorts. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som Performance, Athletics och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. AEROREADY, WIND.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Trefoil, adicolor och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med shorts.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid rätt för triathlonet. Röda shorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.