alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skola · Träningsjackor

 
[9]
Barn Fotboll Svart Tiro 21 Warm TopBarn Fotboll Svart Tiro 21 Warm Top

Tiro 21 Warm Top

Barn Fotboll

Träningsjackor för skolan

När hösten kommer smygandes gäller det att klä sig rätt under träningspasset för att slippa förkylningar. Med adidas träningsjackor är det en enkel match att hålla dig varm och skön under träning samtidigt som du ser snygg och moderiktig ut. Vi har jackor för killar och tjejer som passar inte bara till träningen utan även till skolan och till vardags.

Egenskaper

Bland våra modeller hittar du vattenavvisande jackor liksom jackor i svettavledande Climalite-material . De har även fickor så att du kan förvara småpinaler som nycklar, plånbok och mobil på ett säkert sätt under träningen. Jackorna finns i stora och små storlekar för både tjejer och killar. Beställ direkt från vår webbutik på adidas.se eller besök en av våra butiker och hitta träningsjackan som passar din stil och dina behov. Shoppa nu!