alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

träningsställ

 
[90]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsställ

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Träningsställ från adidas sitter perfekt och är ett smidigt lagerplagg. Med dessa träningsställ kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – träningsställ från adidas

Bomull, nylon och ekologisk bomull är tre av de material vi använder för att producera vårt träningsställ. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt när dagen är över. Ekologisk bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Med träningsställskollektioner som Originals, Athletics och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE. Ryv, RDY och Trefoil är våra mest välkända kollektioner med träningsställ. Våra träningsställ finns i svart, grönt, orange och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med träningsställ från adidas.