alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Svarta hotpants

 
[6]
stil
Pris
137 kr - 349 kr
137349

Svarta hotpants

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Med hotpants från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Våra svarta hotpants kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta hotpants från adidas

Vi erbjuder hotpants som har tillverkats med bomull och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med hotpantskollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACOOL och CLIMALITE. Du hittar hotpants i kollektionerna RDY, Must Haves och Clima.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Svarta hotpants från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.