alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarta NMD_R1

 
[35]

Svarta NMD_R1 för steg som flyger fram

adidas svarta NMD_R1 är gjorda med fokus på framtiden och har hämtat sin designinspiration från videospelens värld. De strömlinjeformade skorna ger en lätt känsla och den responsiva mellansulan ger dig skön stötdämpning från första till sista steg. Med dessa skor flyger du fram vare sig det gäller träning eller vardag. Högteknologiska material gör att skorna är både lätta och stödjande för att du ska få högsta möjliga komfort under längre perioder. Välj bland en mängd olika kontrasterande färger till den svarta basen på dessa träningsskor och storlekar för både vuxna och junior. 

Svarta adidas NMD_R1 för högteknologiska steg

adidas NMD_R1 kommer i en flexibel ovandel i textil som gör att skorna är både lätta och anpassar sin form efter foten. Tack vare detta hänger skorna med i varje steg utan att sakta ner din fart. Mellansulan i skön Boost ger dig stötdämpning såväl som extra fjädring i dina steg så det känns som att du flyger fram. Gummisulan på svarta NMD_R1 ger dig sköna och säkra steg på marken och är särskilt framtagna för stadsmiljöer. Dessa dämpande stadssneakers ger dig en omslutande och stödjande känsla för att du ska känna dig bekväm under hela dagen.

Svart NMD_R1 för futuristisk sportstil

Dessa vardagssneakers har ett stort användningsområde och är enkla att matcha till din garderob. Du hittar en mängd olika färger på kontrasterande sulor och 3-Stripes men den svarta basen på skorna ger dig en balanserad stil som gör det enkelt att matcha oavsett klädernas färgval. Matcha dina svarta NMD_R1 med adidas sportstrumpor för att hålla fötterna svala och för att minska risken för friktion och skav i skorna. Med adidas strumpor får du extra stöd för fötterna och en förbättrad passform i dina skor. Välj mellan både högre och lägre modeller på adidas strumpor.