alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vadderade jackor

 
[130]
1 / 3
Sida:av 3

Vadderade jackor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd jackor från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa vadderade jackor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vadderade jackor från adidas

Våra jackor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester. Är hållbarhet viktigt för dig? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney, Originals eller Performance – med adidas-jackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. CLIMASTORM, CLIMALITE och WIND.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar jackor i kollektionerna RDY, Clima och adicolor. Vi har jackor i beige, svart, brunt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. Visa din alldeles egna stil med vadderade jackor från adidas.