alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vita badkläder

 
[5]

Maxa strandstilen med fräscha, vita badkläder

Det finns ingen färg som säger att du har koll på läget så mycket som vitt. Det är därför våra vita badkläder andas attityd, stilmedvetenhet och fräschör. De matchas lätt med en färggrann sarong eller en mönstrad t-shirt om du vill skydda dig mot solen. Vi har bikinis, baddräkter och badbyxor i vitt så du ska kunna hitta badkläder som passar dig perfekt. Många av våra vita badkläder är mönstrade och får på så sätt sina egna identiteter. Du kan till exempel hitta djurmönstrade badplagg eller med geometriska mönster.

Vita badkläder i snabbtorkande och miljövänliga material

När det gäller badkläder så är materialet verkligen oerhört viktigt. Vi använder oss mycket av återvunnen polyester som är en riktig vinnare på två sätt. Dels så är detta material snabbtorkande. Perfekt när du tagit ett dopp och vill torka snabbt i solen innan det är dags att åka hem. Sedan så är tyget också miljövänligt, eftersom det är gjort av plast som vi har räddat från stränder. Man kan säga att det blir som ett kretslopp där plasten kommer tillbaka till stranden i form av dina badkläder.

Ta hand om dina nya badplagg

För att badkläderna ska hålla länge är det viktigt att du följer tvättanvisningarna på etiketten noggrant. När du har badat är det bra om du sköljer ur plagget ordentligt med kranvatten. Det gäller både om du har badat i salt- och klorvatten. Låt inte badkläderna ligga blöta i väskan, utan ta upp dem och häng dem på tork direkt när du kommer hem. Oftast tvättas badkläderna i 30 grader med ett milt tvättmedel utan sköljmedel. Spara både på kläderna och miljön genom att undvika torktumlaren. Låt dem i stället lufttorka, men se till att de inte hänger i solen då detta kan bleka färgerna med tiden.