alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Ankelstrumpor

 
[44]

Ankelstrumpor för både bekvämlighet och passform i skorna

Hitta bekväma och sköna ankelstrumpor i adidas stora kollektion av strumpor. Det är lätt att glömma bort detaljerna när du letar efter träningsutrustning men dessa kan göra all skillnad för din prestation. Med rätt strumpor får du ordentlig passform i dina träningsskor samt slipper friktion och skav som distraherar från träningen. adidas ankelstrumpor har samma kvalitet som andra träningskläder och produkter och är även dessa designade med din prestation och komfort i fokus. Välj mellan en stor variation av modeller och färger för att hitta ankelstrumpor som passar för din träning och din vardag.

Högkvalitativa material på ankelstrumpor

Med rätt ankelstrumpor kan du öka din komfort och lägga fullt fokus på din prestation under träningen. adidas ankelstrumpor är gjorda i material som andas för att du ska få ventilation till fötterna och hålla dem svala. Dessutom hittar du strumpor i material som leder bort fukt och svett från huden så fötterna håller sig torra. Om din träning ger extra slitage på fötterna kan det vara en god idé att införskaffa ett par strumpor med vaddering för att skydda ordentligt mot friktion och skavsår. Du hittar även stödjande strumpor med kompressionspassform som ger ordentligt med blodcirkulation till fötter och anklar. Detta stabiliserar även musklerna för säkrare träningspass.

Snygg och trendig detalj

Dina strumpor är inte bara en nödvändig detalj för din träning men även en snygg accessoar. Hos adidas hittar du ett stort utbud av ankelstrumpor i piffiga färger som kan ge en fräsch färgklick till din träningslook. Du hittar även klassiska designinslag som adidas 3-Stripes och originallogga för en tidlös sportstil. Om du söker en mer diskret och dämpad stil hittar du klassiska svarta och vita strumpor. Matcha med ett par bekväma träningsskor från adidas som designat skor specifikt för olika träningsformer och sporter.