alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Climacool

 
[334]
Pris
77 kr - 2 149 kr
772149
1 / 7
Sida:av 7

adidas Climacool hjälper dig att reglera kroppstemperaturen

Oavsett om det är skor, byxor, shorts, tights, tröjor, listan kan göras lång, så är det viktigt att ha träningskläder som tillåter din kropp att andas samtidigt som plagget eller skorna ger stöd och verkar skyddande så du enkelt kan fokusera på träningspasset. För om vi ska vara ärliga så kan det där träningspasset vara precis det du behöver för att glömma bort dagens alla problem om så bara för en liten stund. adidas Climacool hjälper din kropp att hålla en perfekt temperatur så du inte överhettas under det högintensiva träningspasset.

Känn en svalkande bris när du tränar i adidas Climacool

Om det är något vi har lärt oss så är det att aldrig ta någonting i livet för givet! Det är helt enkelt bättre att istället försöka ta tag i saker och ting med detsamma, för när vi får chansen att göra allt det där som vi skjutit fram och sagt att vi ska göra senare så känner vi oftast en känsla av lättnad. För att göra det lättare för dig att ta tag i allt det där som du har undvikit en tid har vi bland annat strumpliknande skor i adidas Primeknit som är gjorda i monofilamentgarn som hjälper till att hålla dina fötter svala i sommarvädret så du faktiskt kan orka springa. För extra skydd har vi stabiliserande Torsion System, Hybrid Bounce som ger bekväma steg, Boost-mellansula som ger både stötdämpning och energiåtergivning för att endast nämna några tekniker. Om du inte har tillgång till havet och den sköna brisen bör du testa några av våra kläder eller skor som kommer med det ventilerande adidas Climacool-materialet som hjälper dig att vara sval, det är nästan som havsbrisen finns där bredvid dig och låter din hud andas i värmen. Utbudet av skor och kläder från kollektionen adidas Climacool är stort och det bästa är att valet är ditt.