alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Byxor för crosstraining

 
[16]

Funktionella och snygga byxor för crosstraining

I adidas kollektion av träningskläder hittar du ett stort utbud av byxor för crosstraining. Dessa är specifikt framtagna för högintensiv intervallträning för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av dina pass. När du ägnar dig åt crosstraining behöver du mångsidiga plagg som klarar både uppvärmning och intensiva moment. Du behöver även byxor som passar bra att använda inom en mängd olika moment som kräver olika rörelser. Här hittar du både kroppsnära passform på stödjande tights och shorts men även lösare snitt på byxor. Samtliga plagg kommer i adidas högkvalitativa material som låter dig optimera din träning och ger högsta möjliga komfort.

Crosstrainingbyxor för svettiga pass

Crosstraining är en svettig träningsform, och för att du ska hålla dig sval och torr krävs plagg med högteknologiska material. adidas byxor för crosstraining har en fuktavledande funktion som göra att svett leds bort från huden för att du ska känna dig sval och självsäker under dina träningspass. Med platta sömmar på kroppsnära tights och träningsbyxor slipper du skav och friktion och kan lägga fullt fokus på dina rörelser utan att distraheras av illasittande plagg. För en extra stödjande känsla kan du välja träningsbyxor med kompressionspassform som minskar muskelvibrationer och ger dig ordentligt med stöd. Med elastiska linningar kan du vara säker på att plaggen sitter på plats under alla dina träningsrörelser.

Funktionella träningsbyxor i olika stilar

Träningsbyxor från adidas kommer i en mängd olika modeller och stilar. Här hittar du både hellånga tights och byxor, men även trekvartslängd på byxor samt korta shortsmodeller i kvalitativa material. Träningsbyxorna kommer i olika färger och stilar och du kan välja mellan diskret design och dämpade färger samt snygga mönster och färgsprakande modeller. Matcha med adidas träningstoppar för crosstraining som ger dig en skön och fri känsla i alla dina rörelser.