alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

grå jacka

 
[86]
1 / 2
Sida:av 2

Grå jackor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med jackor från adidas är du jämt snygg och bekväm. Med dessa gråa jackor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – grå jackor från adidas

Vi erbjuder jackor tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Y-3, Originals eller Performance – med adidas-jackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier såsom PRIMALOFT är du rustad för alla situationer. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMAHEAT och CLIMACHILL. Condivo, Clima och Mygame är våra populära kollektioner med jackor. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, tävlingen eller vandringen. Framtiden börjar nu. Välj våra gråa jackor från adidas – nu är stunden inne.