alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

kappa luva

 
[40]

Kappor med huva

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra kappor är lika självklara om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra kappor med huva kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – kappor med huva från adidas

Våra kappor har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med kappor från märken som Athletics, Originals och Y-3. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Yohji Yamamotos kläder är kända för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet. CLIMASTORM, WIND.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. RDY, adicolor och Trefoil är våra populära kollektioner med kappor. Våra kappor finns i svart, grönt, grått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Kappor med huva från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.