Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Skateboarding

(179 Produkter)
1 / 4
Sida:av 4

adidas skateboarding

Ge dig ut på gatorna med snygga och funktionella skatekläder som ger dig full rörelsefrihet på brädan. Som skejtare vet du att bekvämlighet är viktigt, men även frihet i dina rörelser. Därför behöver kläderna vara löst sittande men inte förhindra sparkar och tricks. Här hittar du byxor, tröjor och jackor från adidas skateboarding som är anpassade för skate. När det kommer till dina skor är det viktigt både med grepp och kontroll. adidas skateboardingskor har utvecklats med teknologier som tar hänsyn till detta såväl som till den extra nötning som skateboardskor utsätts för.

Skatekläder i snygg streetstil med hög funktion

Kläder från adidas skateboarding ger dig rörelsefrihet på brädan samtidigt som du får plagg i högpresterande material. Byxorna adidas Cargo Pants är perfekta för skate då du kan hålla koll på småsaker i byxans fickor. Byxorna har ledig passform över höft och lår för rymlig komfort. För varma dagar är fuktavledning och ventilation avgörande. Plagg i materialet Climalite är därför perfekta då det både håller dig torr och sval. T-shirten adidas Clima 3.0 Tee i Climalite ger dig en bekväm och snygg stil med den stora adidas Trefoil-loggan medan Insley Track Pants är en lätt byxa som håller dig sval men samtidigt skyddar huden mot skrapsår vid fall.

adidas skateboardingskor – inspirerad av proffsen

adidas har tagit fram särskild teknologi för att skapa skateskor som levererar när det gäller. Med tekniken GEOFIT™ får du en optimal passform på skateskon som gör att både din balans och kontroll över brädan ökar. Med stötdämpning i Adiprene+ klarar du av hårda landningar och skyddar både anklar och knän. Med ytan ADITUFF™ skyddas skorna från den extrema nötning som de utsätts för vilket ökar skornas livslängd. Skor från adidas skateboarding har tagits fram tillsammans med skateproffs som Dennis Busenitz. Skor i modellerna adidas skateboarding Busenitz har långvarig slitstyrka och formgjuten iläggssula för exakt passform. En ikonisk sportsko uppdaterad för skateboardåkning är adidas skateboarding Adiease. Med tålig mocka och en greppande vulkaniserad yttersula får du perfekt brädkänsla.