alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skolkläder

 
[714]

Bekväma och praktiska skolkläder med snygg stil

Låt barnen hålla stilen med klassisk adidas stil även till skolan. Med adidas skolkläder får barnen plagg som är både slitstarka och hållbara samt låter dem hålla komforten under hela dagen. Tack vare de sköna materialen och bekväma snitten är barnen bekväma både i skolbänken och på skolgården. Med de snygga designdetaljerna som gjort adidas kläder populära säsong efter säsong kan barnen vara säkra på att hålla stilen och känna sig bekväma i den sportiga looken. Här hittar du klassiska adidas detaljer som de igenkänningsbara 3-Stripes längs med klädernas sidor. 

Kläder för skolan i sköna material

En lång dag i skolan kan vara tröttsam, men i adidas bekväma material får barnen sköna plagg som tar de mellan en mängd olika aktiviteter i stil. Med svala material som är snabbtorkande slipper ungdomarna pinsamma svettfläckar på kläderna och kan hålla sig svala även under varma dagar och efter spring på skolgården. Med den bekväma huvtröjan får de en mysig och värmande känsla när det blir kallare. För att enkelt få till en lager på lager look finns klassiska träningsjackor med blixtlås fram som enkelt kan dras på och av efter behov och förvaras i ryggsäcken som ett extra plagg.

Redo för skolstarten med både kläder och tillbehör

Matcha adidas kollektion av skolkläder med någon av de praktiska ryggsäckarna i adidas sortiment. Du hittar rymliga ryggsäckar som lätt gör att barnen kan organisera sin packning och hålla koll på både skolböcker och småsaker. Ryggsäckarna kommer i olika storlekar beroende på hur mycket packning barnen behöver ha med sig. I kollektionen av väskor hittar du även praktiska gympåsar för de dagar då barnen behöver ha med sig ombyte till träning och gympalektionerna. Låt barnen hålla stilen och vara helt redo för skoldagen med adidas kläder och väskor som är både praktiska och snygga.