alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skola · Träningsställ

 
[214]
Pris
209 kr - 1 599 kr
2091599
1 / 5
Sida:av 5

Träningsställ inför skolstarten

När hösten kommer smygandes gäller det att klä sig rätt under träningspasset för att slippa förkylningar. Med adidas träningsställ är det en enkel match att hålla dig varm och skön under träning samtidigt som du ser snygg och moderiktig ut. Vi har ställ för killar och tjejer som passar inte bara till träningen utan även till skolan och till vardags.

Egenskaper

Våra modeller är gjorda i trikåmaterial som ger en glänsande finish och mjuk och smidig känsla. Byxorna har även fickor så att du kan förvara småpinaler som nycklar, plånbok och mobil på ett säkert sätt under träningen. Jackorna finns i stora och små storlekar för både tjejer och killar. Beställ direkt från vår webbutik på adidas.se eller besök en av våra butiker och hitta träningsstället som passar din stil och dina behov. Shoppa nu!